Reviews

Mrs Martin – in de woorden van onze klanten.

Van A-Z geregeld

5,0 rating
3 juni 2019

Deze zomer hadden wij een vrij complexe reisaanvraag voor een reis door China.
Sandhya heeft ons van begin tot eind goed geadviseerd en begeleid. Zo hebben we de reis van ons leven gehad en wij hoefden nergens aan te denken. De hotels waren stuk voor stuk prachtig en iedere keer waren we weer verrast hoe goed de hotels bij de plaats combineerden.
Op naar de volgende reis… met Mrs Martin

Fam Verhoeven

Een onbezorgde en onvergetelijk reis

5,0 rating
10 mei 2019

Wij hebben de meest fantastische reis gehad met onze 3 kinderen. Er was niets waar Sandhya niet aan had gedacht. Als we vragen hadden was ze altijd bereikbaar en kwam ze met goede ideeën. De programma’s waren afwisselend en de verblijven fantastisch. Het is zo’n warme vrouw dat het plannen van je vakantie opzich al een feestje is.

Kelly

Azië reis: Cambodja /Thailand

5,0 rating
10 januari 2019

We zijn super geholpen door Sandhya , alle documentatie en reispapieren kregen we via de app en ook op papier👍🏼. Onderweg was ze ook altijd beschikbaar voor vragen. Heerlijke reis gehad en prachtige dingen gezien. Alles was top geregeld!! Een echte aanrader!!

Ms Oostveen

De best mogelijke accommodatie

5,0 rating
3 januari 2019

“Sandhya is met haar Mrsmartin altijd (en zeer snel) in staat de best mogelijke accommodatie te vinden, waar dan ook in de wereld. Door haar ruime ervaring en persoonlijke aanpak, weet ze precies de juiste interpretatie te geven aan comfort en reisgenot.”

Hossein

WILT U DAT IK CONTACT MET U OPNEEM?