Reviews

Mrs Martin – in de woorden van onze klanten.

Sandhya kent haar klant!

5,0 rating
16 november 2019

Heerlijk om, als je zelf druk bent, een reis te kunnen boeken via Sandhya. Ze kent haar klanten en dat is een enorm voordeel.
Ons wensenlijstje werd dit keer (eind oktober) in no-time omgetoverd in een heerlijke week Agadir, waar we hebben genoten van de prima service en faciliteiten in het Sofitel Royal Bay Resort en de golfbaan op een steenworp afstand.

Joyce Osinga

Golfreis grote groep Marrakech

5,0 rating
4 november 2019

Ieder jaar vertrek ik met een grote groep golfers naar Marrakech. Sandhya laat niks aan het toeval over en is ieder moment te bereiken. Mijn gasten en ik vinden de prijs/prestatie van de Golfreis uitstekend.
Een punt van verbetering ze moet wel een keer mee naar al die perfect georganiseerde reizen 😘.

Tjeerd Staal

Bij Mrs Martin is alles tot in de puntjes geregeld!

5,0 rating
30 oktober 2019

Denkt goed mee, altijd geduldig, leuke ideeën, en de boeking en reis is altijd tot in de puntjes geregeld. Het leuke is dat Sandhya zelf veel reiservaring heeft en haar ervaringen meeneemt in haar advies en de boekingen. Alles is gewoon altijd top geregeld.

Annegreet Verdoes

Goed geregeld en ontzorgd. Aanrader!

5,0 rating
21 augustus 2019

Onze rondreis door Vietnam afgelopen zomer, geregeld door Sandhya, was de mooiste die we ooit gemaakt hebben! Sandhya heeft onze wensen omgezet in een prachtig programma voor ons gezin. Ter plekke hoefden we nergens meer over na te denken. Prima hotels, chauffeurs en gidsen. Het contact met Sandhya zelf is ook heel prettig. Volgende reis weer!

Familie Groothuis

De Amalfikust

5,0 rating
23 juni 2019

Begin juni hebben wij een reis gemaakt naar de Amalfi kust . Dit was een verrassings reis voor mijn partner . Het plannen van de reis met Sandhya was al een plezier op zich. Sandhya heeft dit zo fantastisch in elkaar gezet , dat het vanaf het begin tot het eind genieten was van een onbezorgde tijd . Alles tot in perfectie geregeld . Wij kijken er met veel plezier op terug .
Leon & Pim

Leon van der plas

WILT U DAT IK CONTACT MET U OPNEEM?