Wie is Mrs Martin

Mrs Martin is Sandhya Martin. Ik woon en werk in Noordwijk.

Reizen is altijd al mijn passie geweest. De wereld ontdekken is voor mij telkens weer een van de mooiste ervaringen.

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben bij TNT Post in sales en als accountmanager, besloot ik 12 jaar geleden voor mezelf te beginnen en van mijn passie mijn werk te maken. Mijn ervaring in sales heeft mij enorm geholpen om mijn bedrijf op een professionele manier op te zetten. Daarnaast ben ik een enorme perfectionist. Ik streef altijd naar de 10!

“If you do what you love, you’ll never work a day in your life”

Ondertussen heb ik na 12 jaar veel ervaring en expertise opgebouwd in de reiswereld met name in het luxe en exclusieve segment. Daarnaast heb ik een groot netwerk opgebouwd en heb ik hele goede contacten vooral in deze segmenten. Ik reis veel en bezoek veelal mooie exclusieve, luxe en boutique hotels.  Veel van de reizen op de inspiratiepagina’s  heb ik zelf gemaakt en ook de meeste hotels zelf bezocht. Dit in combinatie met mijn netwerk in het luxe en exclusieve segment maakt dat ik u zeer goed kan adviseren en u het beste op reisgebied kan aanbieden.

Ik ben enorm trots dat het mij gelukt is na 12 jaar een groot en stabiel klantennetwerk op te bouwen. Mijn klanten wonen niet alleen in Noordwijk maar vooral ook in Amsterdam, ’t Gooi, Wassenaar, Den Haag, Aerdenhout, Bloemendaal, Warmond, Oegstgeest, Leiden en zelfs in België, Monaco en Londen. 98% van mijn bestaande klanten laat elk jaar opnieuw hun reizen door mij samenstellen. Niet alleen hun privé reizen maar ook voor hun bedrijf, hun golfreizen, incentive reizen. Daarnaast ook  jubilea, bruiloften, familiereizen (vaak met 3 generaties), de wintersport, vriendenreizen, themareizen (bijv. culinaire reizen, grand prix) en zo kan ik nog even doorgaan. Dit jaar (2019) heb ik mijn klanten netwerk en omzet zien verdubbelen. Dit betekent dat het goed gaat, mijn klanten zijn loyaal en tevreden en daar ben ik echt enorm trots op. Dit was voor mij  reden om een nieuwe website te lanceren om zo mijn huidige klanten maar zeker ook nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Samenvattend:

U wilt uw droomreis vinden en advies van een specialist?
Uw tijd is kostbaar, u wilt ontzorgd worden, voor, tijdens en na uw reis?
U houdt van luxe en comfort tegen de beste prijzen….
U wilt de mooiste plekken van de wereld ontdekken en steeds verrast worden
U wilt onbezorgd en ontspannen op reis en alleen genieten.

Dan bent u bij mij,  Mrs Martin,  aan het juiste adres. Want dit is nu precies waar ik goed in ben.
Uw reis tot in perfectie te organiseren, te regiseren en u te ontzorgen.
 

MrsMartin Luxury Travel, Sandhya Martin is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel een onderdeel van The Travelclub ; een franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Hierdoor zijn we ook aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152)

WILT U DAT IK CONTACT MET U OPNEEM?