Project omschrijving

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is bij de meeste mensen wel bekend. Een bestemming met zoveel mogelijkheden voor een prachtige rondreis. Een land met een enorme varieteit aan kleuren, culturen en tradities.

In het land vindt u uitgestrekte woestijnen, imposante bergen en ook glooiende wijngaarden. Zuid-Afrika is een aantrekkelijke mix van Afrikaanse cultuur, landschappen en wildlife. Maar je hebt er ook Europese voorzieningen, luxe en een vrij goede infrasturctuur. Bevolking is vriendelijk en behulpzaam.

In de vele wildparken w.o. de bekende Krugerpark in Zuid-Afrika kunt u uitgebreide gamedrives maken kennismaken met het vele wild dat hier leeft. Er zijn ook veel privéwildreservaten met sfeervolle lodges en camps waar u, onder leiding van een deskundige gids, gamedrives in een open 4×4 voertuig en wandelsafari’s kunt maken. U heeft vast wel eens gehoord van de Tuinroute?

De Tuinroute is beroemd vanwege haar flora en gezellige kustplaatsjes als Knysna en Plettenberg Bay. Het wijngebied strekt zich globaal uit van Kaapstad naar Oudtshoorn, met als centrum de historische stad Stellenbosch. Een strandverblijf aan de Oost-Kaap, de kust ten noorden en zuiden van Durban of in het noorden van Zululand, is een aangename afwisseling.

Zuid-Afrika leent zich uitstekend voor het maken van een self drive rondreis: de wegen en bewegwijzering zijn er namelijk prima! Er zijn zoveel leuke en interessante  bezienswaardigheden te bezoeken, waardoor een eigen auto erg handig is en u bovendien alle vrijheid geeft om datgene te bezoeken, dat uw interesse heeft.

Offerte aanvragen