Project omschrijving

Thailand, een van mijn favorite bestemmingen

Thailand is het meest toeristische land in het zuidoostelijke deel van Azië en misschien wel van heel Azië. De meeste toeristen gaan vaak naar Thailand  voor Bangkok en  om te genieten van de bijzondere cultuur de prachtige stranden en de schitterende tempels en natuurgebieden. Vlakbij de hoofdstad Bangkok ligt de drijvende markt van Damnoen Saduak. Dit bijzondere tafereel moet je echt met eigen ogen gezien hebben.

U kunt er ook meerdere overblijfselen vinden van voormalige Thaise koninkrijkjes.

De bekendste hiervan waren het Koninkrijk Sukhothai, Lanna, Auttaya. Deze koninkrijken hebben van de veertiende eeuw tot het begin van de twintigste eeuw geregeerd in Thailand. Voorheen was de naam van Thailand Siam. Maar door meerdere wisselingen van de macht kreeg het in 1939 de naam Thailand wat betekent “land van de vrije mensen”. Je merkt het ook in Thailand, de mensen zijn rustig, vriendelijk en service is er op een heel hoog niveau.

Naast de natuurgebieden en tempels kunt u in Thailand zeer goed verblijven in de mooiste hotels of villa’s aan de stranden van o.a. Ko Chang, Koh Samui, Koh Phi Phi, Koh Lipe, Koh Phangan, Koh Tao, Koh Samet.

Offerte aanvragen