Project omschrijving

Tanzania

Kort geleden ben in op reis geweest naar Tanzania. Een van de mooiste reizen die ik ooit heb gemaakt. De weidse, afwisselende en zeer indrukwekkende landschappen met prachtige vergezichten vergeet ik niet meer. In het Noorden zie je de indrukwekkende Kilimanjaro. Deze hoogste berg van Afrika is een uitdaging voor elke wandelaar. Naast het landschap heb je het Serengeti National Park. Het beroemdste wildpark ter wereld.

Tanzania is uniek in zijn soort vanwege de ecologische waarde en schoonheid en daardoor niet te vergelijken met andere wildparken. In het park leven meer dan drie miljoen dieren, van vijfendertig verschillende diersoorten, op de eindeloze savannes. De Big Five ontbreekt hier natuurlijk niet. De kans dat u leeuwen, olifanten, de neushoorn, buffels en luipaard ziet is groot. Verder is het prachtig om in grote getale de zebra’s te zien rondlopen evenals de giraffen

De jaarlijkse migratie in de Serengeti van de Wildbeast en de unieke Ngorongoro krater zijn slechts twee van de hoogtepunten die Tanzania u kan bieden.

Wij hebben deze migratie gezien en het was geweldig, echt een aanrader.

Verder kwamen we in de Serengeti allerlei andere diersoorten tegen zoals jakhalzen, hyena’s, arenden, kudu’s, herten, springbokken, nijlpaarden en ik kan zo nog even doorgaan. Tanzania is een must see…bestemming.

Offerte aanvragen