Project omschrijving

Villa Padierna

In 2019 heb ik enkele dagen gelogeerd in  Villa Padierna. Dit om zowel het hotel als de golfbanen bij het hotel voor mijn klanten te verkennen.

Villa Padierna is een prachtig golfhotel aan de  Costa Del Sol. Villa Padierna ligt ietwat richting het binnenland en heeft uitzicht op zowel de bergen als de zee.
Het hotel heeft een Italiaans design en is geïnspireerd door een Toscaans paleis met haar roze gevel, marmeren zuilen en honderden Italiaanse antieke stukken. Het amfitheater in de Romeinse stijl (vloeren) en het Romeinse bad accentueren de Italiaanse sfeer. Villa Padierna, een van de meest luxueuze hotels van de Costa del Sol. Het hotel is erg populair en trekt beroemde bezoekers naar Marbella – ex-First Lady Michelle Obama en haar familie verbleven in 2010 in Villa Padierna Palace.

Zoals alle 5-sterren hotels in Marbella, biedt ook Villa Padierna een breed scala aan extra’s zoals zeer goede restaurants, een van de beste kuuroorden/spa van de Costa del Sol, grote tuinen en een tennisclub. Ondanks dat het niet direct aan het strand ligt, biedt het hotel een beachclub voor gasten, op slechts korte afstand van het strand van Estepona.

U kunt er golfen op een van de drie golfbanen van Los Flamingos. De banen Alfernini, Los Flamingos en Tramores hebben alledrie een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland en de bergen. Alledrie hebben 18 holes en behoren tot de beste golfbanen in Estepona en Benahavis. Los Flamingos is regelmatig gastheer van nationale en internationale toernooien. Golfles is mogelijk bij de Golf Academy van de Tramores golfbaan.

De golfbanen waren stuk voor stuk prachtig en zeer uitdagend om te spelen.