Project omschrijving

Frans-Polynesië 

Frans-Polynesië is echt een paradijs op aarde. Een reis naar Bora Bora of Tahiti? Het staat op de lijst van de meeste honeymooners. Maar ook voor rustzoekers een prachtige plek.

De ongerepte koraalriffen en lagunes die de betoverende uitzichten rond Frans-Polynesië vormen, zijn vrijwel onveranderd gebleven sinds 18e-eeuwse zeilers deze prachtige eilandjes ontdekten. Hoewel Tahiti en Moorea verbluffend mooi zijn, is Bora Bora de beroemdste en meest fotogenieke van de Benedenwindse eilanden van Frans-Polynesië. De voorouderlijke naam betekent “gemaakt door de goden”. Het is een van de meest schilderachtige eilanden ter wereld. Op Tahiti vindt u vele kokospalmen, kleurrijke dorpjes, grillige groene toppen die afdalen naar kilometers lange fijne, witte zandstranden en kristalhelder, turkoois water zover het oog reikt. Geen wonder dat hier enkele van de meest verbluffende hotels ter wereld zijn gevestigd, waarvan sommige worden beheerd door ‘s werelds meest exclusieve hotelmerken.

Tahiti, het grootste eiland van Frans-Polynesië is echt prachtig. U vindt hier een ongerepte jungle, watervallen, varens en orchideeën, canyons, rivieren, stranden, lagunes, tempels, tiki-beelden, maar vooral een charmante en vriendelijke bevolking. De oorspronkelijke Tahitiaanse cultuur is gewoon nog aanwezig op het eiland.

Maar ook Bora Bora is een plek waar je geheel tot rust komt en geen genoeg krijgt van de prachtige skyline, de turkoois lagune en de oogverblindend witte zandstranden. Echt een “must see”