Project Description

Ecuador

Ecuador is a wonderful journey through beautiful nature.

Ecuador een speeltuin voor avontuurlijke reizen o.a. vanwege de grote ecologische diversiteit. Nergens anders ter wereld kun je op een dag een berg met gletsjerpieken beklimmen, de volgende dag door een nevelwoud wandelen en bij een willekeurig aantal witwater rivieren in het Amazonebekken terechtkomen. You'll travel through beautiful rolling green hills Andes and traveling on through the lush jungle of the Amazon. You make great walks along crater lakes or climbing the active volcano Cotopaxi.

De hoofdstad Quito is een stad dat op de UNESCO-werelderfgoed lijst staat. Het wordt beschouwd als de culturele hoofdstad van Zuid-Amerika en de tweede belangrijkste stad van het oude Inca-rijk. In deze koloniale stad kun je kennismaken met de lokale bevolking, bezoek je de mysterieuze Inca ruïnes en kun je rondlopen op kleurrijke markten in Otavalo. Hier is de kans groot dat je enkele van de prachtig geklede indigenas tegenkomt, een zeer kleurrijk plaatje.

Verder kun je heerlijk zwemmen in de helderblauwe zee of in de warmwaterbronnen bij het stadje Baños.

The trip to Ecuador is not complete without a visit to the Galapagos Islands ook wel genoemd “Las Islas Encantandos”, ofwel de betoverende eilanden. Deze Galápagos-eilanden vormen één van de populairste bezienswaardigheden van Ecuador. U kunt hier zeehonden en andere diersoorten spotten in hun natuurlijke omgeving.

Kortom Ecuador en de Galapagos staan voor een reis vol afwisselend avontuur en om nooit te vergeten!

Request a quote